SUMMER SALE -20% 🌞

75969 - Hogwarts™ De Astronomietoren

Artikelnummer: 75969
Artikel 31 van 31
€ 99,99 € 79,95 (inclusief btw)
Specificatie Omschrijving
STAAT: NIEUW
Leeftijd: 9+
Stenen: 971
Thema: Harry Potter™
Jaar van uitkomen: 2020
Status: Beschikbaar
Voorraad 2 stuks

LEGO® Harry Potter™ Zweinstein™ De Astronomietoren (75969) zit boordevol beroemde locaties, coole personages en authentieke details uit de Harry Potter films.

Bouwbaar speelgoedkasteel voor volop actie uit de Harry Potter films
Met deze LEGO Zweinstein speelset kunnen kinderen de vele fascinerende kamers van een magisch kasteel in alle vrijheid verkennen samen met Harry Potter, Hermelien Griffel™, Hildebrand Slakhoorn, Loena Leeflang™, Marcel Lubbermans™, Ron Wemel™, Belinda Broom, Draco Malfidus™ en Hedwig™. Met zo veel bekende locaties en geliefde personages kunnen kinderen de scènes en verhalen uit de films, waaronder Harry Potter en de Halfbloed Prins™, naspelen en zelf ook eindeloze avonturen tevoorschijn toveren.

Verzamelspeelgoed, magische minifiguren en actie die nooit ophoudt
Als je op zoek bent naar een geweldig cadeau voor een gezinslid of je beste vriend of vriendin, dan zit je altijd goed met Harry Potter speelgoed. Kinderen die het leuk vinden om met LEGO stenen te bouwen en te spelen, kunnen er eindeloze fantasierijke avonturen mee beleven.


Kinderen kunnen de magische verhalen op Zweinstein™ naspelen met geliefde personages, beroemde locaties en realistische details in LEGO® Harry Potter™ Zweinstein De Astronomietoren (75969).
Deze Zweinstein™ cadeauset bevat vele bekende locaties uit de Harry Potter™ films, 8 populaire minifiguren, een speelgoedversie van de uil Hedwig™ en een heleboel authentieke accessoires, waaronder Mandragora's, brieven, toverstokken en een toverdrankenboek.
Kinderen kunnen nu zelf deel uitmaken van de magie wanneer ze naar het klaslokaal van de leraar Toverdranken en zijn feestje gaan, de Mandragora in de kas bekijken en de slaapzaal van Ravenklauw verkennen. Daarna kunnen ze naar de hoogste toren gaan voor een les in Astronomie.
Deze unieke Harry Potter™ bouwset met LEGO® minifiguren, waaronder Draco Malfidus™ en Marcel Lubbermans™, is een cool cadeau voor kinderen vanaf 9 jaar.
Het model is ca. 40 cm hoog, 29 cm breed en 17 cm diep en is uitstekend te combineren met de LEGO® Zweinstein™ sets 75953, 75954 en 75948 (sommige sets zijn beperkt verkrijgbaar).
Geen batterijen nodig. Deze praktische Harry Potter™ bouwset biedt kinderen eindeloos plezier en wordt gevoed door hun fantasie. En wanneer ze even niet met het model spelen, staat het ook geweldig in de kinderkamer.
Dankzij de eenvoudige instructies kunnen kinderen direct beginnen met bouwen en spelen. Terwijl ze het magische speelgoedkasteel verkennen, krijgen ze volop inspiratie voor het bedenken van spannende avonturen.
LEGO® Harry Potter™ bouwsets brengen de spanning uit de films tot leven! Geef kinderen de magie van Harry Potter in handen met populaire personages en wezens, coole locaties en geweldige functies en accessoires.
LEGO® bouwsets voldoen aan de hoogste industrienormen, waardoor alle stenen consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn (geen magie nodig), en dat is al zo sinds 1958.
LEGO® stenen en onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat elke bouwset voldoet aan de strengste veiligheidsnormen ter wereld. Daarom zijn het fantastische cadeaus voor kinderen!

  • Met dit LEGO Harry Potter speelgoed kunnen kinderen de complexe Astronomietoren van kasteel Zweinstein met meerdere verdiepingen bouwen en ontdekken, terwijl ze bekende scènes uit de film naspelen
  • - Kinderen doorzoeken de donkere hemel met de telescoop, bekijken de Mandragora in de kas, relaxen in de slaapzaal van Ravenklauw of sluiten zich aan bij het feestje van Hildebrand Slakhoorn
  • - De LEGO Harry Potter set bevat 8 minifiguren van Harry, Hermelien Griffel, Hildebrand Slakhoorn, Loena Leeflang, Marcel Lubbermans, Ron Wemel, Belinda Broom en Draco Malfidus, plus een speelgoed dieren figuur van Hedwig de uil
  • - Bij het kasteel speelgoed zijn een heleboel leuke accessoires inbegrepen, zoals Mandragora's, brieven, toverstokjes, een toverdrankenboek, een bezem, cupcakes, wijnglazen, lantaarns, fakkels en kaarsen
  • - Combineer dit Harry Potter speelgoed met andere LEGO Harry Potter sets, zoals De Grote Zaal van Zweinstein (75954) en De Zweinstein Beukwilg (75953) om het complete kasteel van Zweinstein te bouwen
  • - Verras meisjes en jongens vanaf 9 jaar met deze LEGO Harry Potter set; de speelset is een geweldig cadeau-idee voor Kerstmis, een verjaardag, een feestdag, of zomaar omdat het kan

 

GRATIS BEZORGING TILBURG E.O.

CADEAUBONNEN

CATALOGUS

© 2019 - 2024 Bricks-it | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel