Betaalmogelijkheden

U kunt bij Bricks-it op verschillende manieren uw betaling doen:

 

Ideal: 

Betalen met IDEAL, direct betalen in uw vertrouwde bankomgeving via uw eigen bank. U kunt uw bestelling nu ophalen of deze zal direct verzendklaar worden gemaakt.

Vooraf overmaken: 

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin de betaalgegevens. Na ontvangst van uw betaling ontvangt u wederom een bevestiging en kunt u uw bestelling ophalen of zal deze direct verzendklaar worden gemaakt. Wij verwachten dat de betaling binnen 7 dagen zal worden voldaan. Na het verstrijken van deze betaaltermijn,ontvangt u een betalingsherinnering. Mocht ook deze niet binnen 7 dagen worden voldaan, zal uw bestelling worden geannuleerd en worden gereserveerde artikelen terug in onze voorraad geplaatst.

Betaling bij afhalen: 

Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging. U kunt uw bestelling tijdens openingsuren ophalen aan de Herastraat 43-15 te Tilburg. De betaling kan dan contant geschieden of middels PIN-betaling. Wij verwachten dat de bestelling binnen 7 dagen zal worden opgehaald. Na het verstrijken van deze ophaaltermijn, zal uw bestelling worden geannuleerd en worden gereserveerde artikelen terug in onze voorraad geplaatst.

Betaling via factuur: 

Heeft u al vaker bestellingen bij ons geplaatst en zijn betalingen altijd netjes voldaan, bieden wij u de mogelijkheid om middels een factuur uw bestelling te plaatsen en te voldoen. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u per e-mail een bevestiging met daarin de betaalgegevens. Uw bestelling zal dan direct verzendklaar worden gemaakt en verwachten wij uw betaling binnen de termijn van 14 dagen nadat u de bestelling heeft ontvangen. Alle geplaatste bestellingen met betaling via factuur zullen wij bij ontvangst beoordelen. Wij behouden ons echter altijd het recht om voor iedere bestelling betaling vooraf te wensen. Na het verstrijken van de betaaltermijn zullen wij een betaalherinnering sturen. De artikelen die u heeft besteld, zijn wettelijk nog steeds ons eigendom, zolang het totaalbedrag niet volledig is voldaan. Wij hebben het recht om rente te vragen voor de vertraagde betaling (wettelijk rente 2%), welke wij pas bij een 2e betaalherinnering zullen doorberekenen.

Bancontact: 

Bancontact is de meest gebruikte betaalmethode van België, direct betalen in uw vertrouwde bankomgeving via uw eigen bank. U kunt uw bestelling nu ophalen of deze zal direct verzendklaar worden gemaakt.

SOFORT: 

SOFORT Banking is een betaalmethode die beschikbaar is in 8 verschillende Europese landen, direct betalen in uw vertrouwde bankomgeving via uw eigen bank. U kunt uw bestelling nu ophalen of deze zal direct verzendklaar worden gemaakt. SOFORT Banking is beschikbaar voor klanten met een rekening in: Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk, Polen, Zwitserland, Italië en Spanje.

GRATIS BEZORGING TILBURG E.O.

CADEAUBONNEN

CATALOGUS

© 2019 - 2024 Bricks-it | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel